Yoga op 't Schouwburgplein

OVER

Yoga op ’t Schouwburgplein is hét yoga-event van Nederland. Laagdrempelig, gratis en voor iedereen.

Het event loopt van mei t/m september. Iedere zondag van 11.00 – 12.00 kan je gratis yoga doen. 

Yoga op ’t Schouwburgplein is een samenwerking van Dora Borst, Amanda Wams, de Rotterdamse Schouwburg en ca. 20 Rotterdamse yogascholen.

Stilte in de stad. Yoga midden in het commerciële centrum van Rotterdam, met Yoga op ’t Schouwburgplein ervaar je een urban-zenness

Yoga op 't Schouwburgplein
Yoga op 't SchouwburgpleinYoga op 't Schouwburgplein

SAMENWERKING

Sinds 2015 ben ik betrokken bij de organisatie en productie van dit event.

We bereiken wekelijkse ca. 125 bezoekers op de zondag en hebben inmiddels een betrokken Facebook-community van meer dan 1900 yogi’s. We organiseren jaarlijks zo’n 20 edities met een totaal aantal bezoekers van 2200 – 2500 bezoekers.

Mijn taken betreffen de organisatie, presentatie en communicatie rondom het event. Vrijwel iedere zondag ben ik de presentator en het aanspreekpunt voor de docenten en yogi’s, zorg ik voor de planning en social media présence. Achter de schermen leg en behoud ik het contact met de betrokken partijen en zorg voor een vlekkeloos verloop van een ontspannen ochtend.

Meer weten over een eventuele samenwerking? Neem dan contact op.

CONTACT

Wil je de Yoga op ’t Schouwburgplein bezoeken?

Navigatieadres
Schouwburgplein
3012 CL Rotterdam
routebeschrijving

facebook.com/yogaophetschouwburgplein
instagram.com/yogaoptschouwburgplein

Voor meer informatie over samenwerking of een offerte kun je een e-mail sturen. Kijk ook eens naar de andere projecten en evenementen waar ik aan meegewerkt heb.