overzicht

Sinds 2013 heb ik aan veel projecten en evenementen meegewerkt. Hieronder vind je greep uit mijn portfolio. De komende periode zal ik het portfolio uitbreiden en aanvullen. Ik heb o.a. samengewerkt met; Excelsior Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Yes We Care, Showroom MAMA, Stichting Kracom, Stadspodium Rotterdam, Concept Circus, de Rotterdamse Schouwburg, Architectuur Instituut Rotterdam, HRM Conferentie en Gemeente Rotterdam.

Actie55+ @ Stadspodium Rotterdam

Actie55+ is een programma gericht op ouderen waarbij beweging en bewustzijn centraal staan. In samenwerking met Stadspodium Rotterdam kon men in de zomer genieten van sportworkshops zoals pilates, boksen, tai-chi, hoela-hoepen en meer.

TAROT READINGS @ MAMA

Bezoekers van de tentoonstelling HOST kunnen hun kaarten laten lezen. Iedere woensdag van 13.00 - 14.00 verzorg ik tarot readings bij de tentoonstelling van Anni Puolakka and Jaakko Pallasvuo & Tarwuk @ Showroom MAMA in Rotterdam.

Waterbruiloft @ Krampus Rotterdam

Tijdens de zomerwende van 2017 sloot ik als hogepriesteres het huwelijk tussen de Maasgod en de Rottenimf, twee mythologische figuren in Rotterdam. Ik had een ceremoniƫle rol en deed het onderzoek naar identiteit van deze figuren.
BEKIJK DE FILM

EMPOWERMENT @ EXCELSIOR

In opdracht van Excelsior en Yes We Care ontwierp ik het Talentontwikkeling = Topsport programma. Het programma had als doel jonge vrouwen te activeren op het gebied van hun persoonlijke, professionele en sportieve ontwikkeling.

Mindfulness @ Hogeschool R'dam

Van 2013 - 2016 verzorgde ik de Mindfulness Training als keuzevak op de Hogeschool Rotterdam. Deze 8 -weekse training focust zich op het verbeteren van concentratie en aandacht, zelfreflectie en zelfontwikkeling.

ROTTERDAM PRIDE

In 2016 deed ik de dagproductie van alle activiteiten op het Schouwburgplein tijdens de Rotterdam Pride. Hierbij deed ik de presentatie tussen programmering door die bestond uit poƫzie, live muziek en een DJ. Hierbij stuur ik technici en deelnemers aan zodat iedereen heldere taken heeft en gemakkelijk de uitvoer kan doen.