If you want Love & Light, ask a Life Coach.

If you want to slay youR demons, ask a witch.

Ik heb mijn blik op de volle maan. Zij schijnt aan de met sterren bezaaide hemel van een wolkeloze nacht. Ik sta in verbinding met mijzelf en de natuur. Ik heb geen stress, geen spanning. Ik ruik de geur van de natte aarde, voel het gras onder mijn blote voeten kriebelen. Ik ben ontspannen, in het hier en nu. Ik adem en ben aanwezig en zie een wereld vol magie.

START

Urban Witches Rotterdam

KRACHTIG, ONTSPANNEN EN EEN LEVEN VOL MAGIE.

ONLINE MOONFULNESS TRAINING

Mindfulness kent vele positieve effecten blijkt uit onderzoek van de Radboud Universiteit (2009). Mensen die mindfulness beoefenen ervaren een leuker leven, hebben minder geestelijke en lichamelijke klachten, kunnen makkelijker ontspannen en hebben een positiever zelfbeeld. Toch miste ik als mindfulness-trainer mijn verbondenheid met het MAGISCHE…

Hoe voel jij je?

 • Je mist magie in je leven
 • Je mist verbondenheid met de natuur
 • Je hebt het gevoel weinig controle te hebben over je leven
 • Je mist kracht en doortastendheid
 • Je bent gespannen en rusteloos
 • Je wilt een simpeler leven
 • Je hebt een is-dit-alles gevoel..
 • Je mist THE POWER OF SLAY

"Ik heb al heel veel geprobeerd maar het lukt mij maar niet om die innerlijke rust te vinden"

MOONFULNESS

BRENG MAGIE IN JE LEVEN

Voel jij de zachte wind nog wel eens langs je lichaam strelen? Of gaat alles aan je voorbij? Wil jij je dromen realiseren en je verbonden voelen met het MAGISCHE? Dan is Moonfulness iets voor jou. Moonfulness is een online training waarbij je gebruik maakt van mindfulness technieken maar juist ook verbinding maakt met de natuur en haar cycli door simpele maar krachtige oefeningen.

MIJN NAAM IS AMANDA

En ik ga je begeleiden

Sinds mijn 13e beoefen ik meditatie en heb ik mij ontwikkelt in interculturele hekserij en magie. Sinds 2013 geef ik mindfulness en meditatie training, maar ik bleef iets missen. Een verbinding buiten mijzelf, een stukje magie, iets wat niet alleen IN mij lag maar ook BUITEN mij is. Mij verbinden met de natuur en haar cycli bracht mij rust en daarmee de missing link op mijn eigen pad. En dit wil ik jou ook leren met moonfulness!

13 MANEN LANG LEREN

START 28 APRIL 2018

Moonfulness is een training die bestaat uit klassieke oefeningen uit de mindfulness gemixt met oude voorchristelijke gebruiken, rituelen en kennis over de natuur.

Moonfulness is een online training die veel verder gaat dan ademhalingsoefeningen en meditaties.

Je gaat op diep zelfonderzoek uit en leert methoden en technieken die je helpen jouw aandacht intentioneel te richten.

Mooonfulness stimuleert je zelfstandig en onafhankelijk te zijn met een flink portie SLAY

Geluk is niet iets wat je bereikt in je leven. Geluk is geen doel. Geluk is slechts een staat van ‘zijn’
Ik was altijd zeer gestresst. Dit had grotendeels te maken met dat ik constant op zoek was naar geluk. Ik wilde antwoord hebben op alles. Mijn werk vergde veel energie van mij, zowel lichamelijk als geestelijk. Een van de vragen waar ik maar constant mee bleef lopen was ‘waarom leef ik, waar gaat het leven om?’ Omdat ik christelijk ben opgevoed was die vraag voor mijn omgeving simpel te beantwoorden, namelijk God. Maar toen ik eenmaal aan mindfulnesstraining begon kwam ik erachter dat ik helemaal niet overal antwoord op hoef te hebben. Ik ben gestopt met de eindeloze zoektocht naar geluk. Want geluk is niet iets wat je bereikt in je leven. Ik ben mij bewuster van ‘geluksmomenten’. Door mij te realiseren dat ik niet constant gelukkig kan zijn, is mijn geest tot rust gekomen. Ik focus mij niet meer puur op het ‘probleem’ maar accepteer dat gevoelens komen en gaan.
Melissa
Deelnemer Mindfulness
Ik kon afstand nemen van de chaos in mijn hoofd
Door de mindfulnesstraining heb ik mezelf beter leren kennen. Door het goed nadenken over wat er allemaal in je hoofd afspeelt, komen er gedachtes naar boven die eerst diep begraven waren ergens in je hersenen. Door de meditaties kon ik ook weer afstand nemen van mijn gedachtes zonder erover te oordelen. De rust en de vrede sprak mij erg aan. Ik zou de mindfulnesstraining zeker mensen aanraden. Vooral als je niet weet hoe je met bepaalde stress om moet gaan en dichter bij jezelf wilt komen.
Kimberley
Deelnemer Mindfulness
Ik kom nu tot rust in de natuur, ik kan de wind weer ruiken
Ik ben gek op de natuur-meditaties van Amanda. Ze helpen mij te ontspannen en over te schakelen naar ‘zijn’. Ik kan aandacht schenken aan de natuur en alles in me opnemen. Luisteren naar de vogels. Even diep inademen en de geuren van de wind ruiken. Goed om me heen kijken zodat dingen me opvallen die me normaal voorbij zouden gaan. Op deze manier zijn mijn gedachten even verlost van alles, van alle negativiteit die alleen maar gaan over beter presteren. Ik hoef niet telkens alleen maar te streven. Ik mag best eventjes ontspannen, want al dat gestress levert niets op. 
Door mezelf beter te kennen en te weten over welke eigenschappen ik beschik kan ik voorspellen hoe ik op bepaalde situaties zal reageren. Ik kan nu een stapje terug omdat ik van mezelf weet wanneer er teveel van mij gevraagd wordt.
Nathalie
Deelnemer Mindfulness
Ik was sceptisch maar ik vind mindfulness juist heel praktisch
Aan het begin van deze training had ik eerlijk gezegd twijfels of dit allemaal wel zou gaan werken. Ik ben druk en heb vaak geen tijd om stil te zitten. In dat geval is het voor mij het beste een korte ademhalingsmeditatie te doen. Om net even tot rust te komen zodat ik weer fris verder kan gaan. Nu probeer ik er meer tijd voor te maken, want meditatie werkt. Ik heb veel gewerkt met de bergmeditatie. Die vind ik enorm fijn. Ik leerde hiervan dat alles voorbij gaat. Dat maakt mij positief. Na een moeizame periode heb ik nu het idee dat ik stress beter aan kan. Ik pak momenten van rust en behoud mijn motivatie om door te gaan met mijn uitdagingen.
Joëlle
Deelnemer Mindfulness
Geen stroom aan ‘huiswerk’ maar zelfreflectie met diepte
Ik vond de mindfulnesstraining bijzonder. Het was geen training waar ik constant met mijn neus in de boeken moest en werd overladen met opdrachten. Er werd gevraagd om echt naar mezelf te kijken. Dat kan ik enorm waarderen. We zijn zo gewend aan ons dagelijkse leven, waar werk, school en thuis centraal staan, dat we bijna vergeten dat we nog een persoonlijk leven hebben. Ik vond het fijn om stil te staan bij mijzelf en mijzelf de kans te geven om eventjes de wereld te laten stoppen. Dat er niets anders was, dan ik. Het moment dat je dan je ogen opent en beseft dat je niet alleen bent is prachtig. Hetgeen wat ik dan ook echt werkelijk nodig had was een stem die mij leidde. De stem van Amanda liet mij tijdens de meditatie denken over hoe zoiets simpels als het sluiten van je ogen en in contact komen met je voeten wel niet is. Hoe verbinding centraal staat in je leven, maar je er nooit bij stil staat met wie en wat je bent verbonden. Ik ben erg blij dat ik de mindfulnesstraining heb gevolgd en dat ik ook werkelijk de kans heb gekregen om in een hectische periode meer aandacht aan mezelf te besteden.
Anne
Deelnemer Mindfulness
Ik sta positiever in het even en heb plezier in meditatie
Ik heb mezelf door mindfulness bekeken van een andere kant. Ik ben er over verbaasd dat dit zo goed voor mij werkt. De training heeft me aan het denken gezet, op een manier zoals ik dat eerder niet kon of deed. Het lukt mij beter mijn aandacht te focussen. Ik sta positiever in het leven. Mijn concentratie is verbeterd en ik heb plezier in het mediteren, dat is echt een momentje voor mijzelf. Die tijd heb ik mezelf jaren niet gegund. Ik ben erg ziek geweest en bijna dood gegaan, hierdoor stond ik in een stroomversnelling. Nu heb ik het een plekje kunnen geven en voel ik mij een ander persoon. Iemand die meer nadenkt, relativeert en zichzelf niet te veel meer kwalijk neemt. Ik wil Amanda dan ook erg bedanken.
Angela
Deelnemer Mindfulness

START

In iedere les is er aandacht voor de jaarfeesten, de volle en de nieuwe maan, mythen en sagen rondom de cycli van de natuur, geleide meditaties en oefeningen die passen bij de fase van het jaar en jouw eigen persoonlijke ontwikkeldoelen. Je gaat dus naar binnen d.m.v. mindfulness en meditatie en naar buiten waar je verbinding legt met de natuur. De training bestaat uit een programma van 13 lessen incl. video's , geleide meditaties, thuisrituelen en worksheets + vele extra's..

Deel de magie met je vrienden

PROGRAMMA

 • Beltane en de Maan van het ontwaken
 • Midzomer en de Maan van de kortste nacht
 • Bloemmaan
 • Lughnasadh en de Graanmaan
 • de Maan van het Hemelvuur
 • Mabon en de Oogstmaan
 • Samhain en de Jachtmaan
 • de Bloedmaan
 • de Boommaan
 • Yule en de Maan van de langste nacht
 • Imbolc en de IJsmaan
 • de Sneeuwmaan
 • Ostara en de Eimaan
 • Een online training met 13 videolessen, geleide audio meditaties en PDF trainingsmodules
 • Op je eigen tempo leren
 • € 497,- voor de online training, je kunt ook in 5 termijnen betalen.

Kies de training die bij jou past

 Je hebt 24/7 en een leven lang toegang tot alle modules en de toekomstige updates. Meer rust, focus en verbinding met jezelf en de natuur? Schrijf je dan nu in.

MOONFULNESS ONLINE TRAINING

€497,-

VOLLEDIGE BETALING IN EEN KEER

13 VIDEOLESSEN

13 BEGELEIDE MEDITATIES

BONUS MODULES

8 X FACEBOOK LIVE EVENT

24/7 TOEGANG BESLOTEN ONLINE LEEROMGEVING

TOEGANG GEHEIME FACEBOOK GROEP

28 APRIL 2018

MOONFULNESS ONLINE TRAINING

€105

BETALEN IN 5 TERMIJNEN

TOTAALBEDRAG: € 525,-

13 VIDEOLESSEN

13 BEGELEIDE MEDITATIES

BONUS MODULES

8 X FACEBOOK LIVE EVENT

24/7 TOEGANG BESLOTEN ONLINE LEEROMGEVING

TOEGANG GEHEIME FACEBOOK GROEP

28 APRIL 2018